--support-- nieuws


Nieuwspagina

 

Hopper geeft nu de mogelijkheden om uw aangeleverde website zelf te beheren

Zelf uw overeenkomsten afsluiten met uw provider en toch van onze diensten gebruik maken.

Uw Webpagina zelf voorzien van nieuws, veranderingen en uitbreidingen en meer...

 

Hoe werkt een CMS systeem

Met NCMS systeem kunt u een grote website onderhouden. Ter illustratie een site van een paar honderd pagina's wordt vaak bewerkt door meerdere mensen. Samenwerking en volgens vooraf gesproken patronen werken zijn een must. Met een NCSM programma worden dat soort taken grondig aangepakt.

Heeft u ook problemen met een onoverzichtelijke site of is uw grote site aan een revisie toe, denk dan eens aan goedkoper en vooral sneller werken met NCMS

Content Management Systemen zijn vooral bedoeld voor bedrijven die meerdere Sites beheren (multi Site Management) waarin Link management, Taalpositionereing en Database management. Om echter een kleinere site snel van veranderende informatie te voorzien kunnen in een site redactiesystemen worden ingebouwd. Via uw browser kunt u hele sites of naar keuze enige pagina's zelf onderhouden.

Voor deze doeleinden is uitstekende software in omloop. Wij hebben reeds voor diverse klanten een database gestructureerde pagina opgezet, bijvoorbeeld voor aanbiedingen, uitverkoopartikelen en dienstenpakketten.

 

Gratis testen van een CMS systeem

Op een van onze servers staat een maagdelijk CSM systeem. Deze is speciaal bedoeld om u kennis te laten maken met de mogelijkheden welke cms biedt.

 

  • Geef vrijblijvend vorm aan een website
  • Zie welke mogeljkheden voorhanden zijn
  • Leuker dan patience spelen onder windows
  • Test de veschillende mogelijkheden zelf uit
  • Artikelen in 4 catagorien (levels) te lezen
  • Nieuwsberichten met commentaarmogelijkheid

 

 

Deze link gaat naar de website

 

Deze link gaat naar de website administratie

 

 

Aanvragen van een passwoord voor de administrtie pagina (free !!)

Uw kunt deze test absoluut vrijblijvend doen, voor vragen zijn wij natuurlijk beschikbaar !!

 

 

Wij kunnen u van dienst zijn met meerdere CMS Systemen als, Bitrix, Sitemanager, XECMS, Flexmanager of Nuke. U vraagt wij draaien. (vanaf 55 euro per maand all in !!!!!!)

Let op onze offerte is altijd gratis !!!!

Bloggen

De Blogger sites zijn aan een grote opmars bezig. Velen gebruiken deze vorm van publicatie al als een mogelijkheid om de eigen site een merk of een dienst te promoten. Deze vorm van gedachte uitwiseling wordt vaak gratis aangeboden. Bij de beheerovereenkomst op uw site zullen we met u graag over bloggen van gedachte wisselen.

Contact...