-info--10 redenen


 

 

 

Waarom zal ik..

Nee het is niet mijn bedoeling om hier een verkooppraatje te houden, wel om te zien..........

 • Wat je krijgt voor je geld.
 • Hoe je zoveel mogelijk bezoekers naar je site krijgt.
 • Waarom je ons het werk zou laten doen.

Eerst kunt u zich vier dingen afvragen,

1. Hoe krijgt mijn bedrijf tussen de miljoenen andere bedrijven op het internet zijn eigen identiteit

Goeie vraag. Op dit moment heeft u natuurlijk gezien hoe anderen hun bedrijf presenteren. U heeft een idee wat de blikvangers zijn op internet pagina's maar vooral waarom u op die ene pagina langer blijft hangen dan op de andere. U weet inmiddels welke sites bovenaan in de lijst van de meeste zoekmachine's staan en u heeft ook ervaren dat deze lijsten zo lang zijn dat u alleen tijd neemt voor de eerste drie sorteringen. Zo niet neem dan rustig even de tijd want het is wel belangrijk dat u weet waar u uw bedrijf geplaatst wilt hebben. U heeft toch oog voor de concurrentie 

2. Wat is het voordeel van een eigen Web site boven het huidige drukwerk, de brochures en de advertenties.

Eerst en vooral, vandaag zijn tien duizenden bedrijven op Internet bezig met promotie en diverse internetdiensten, morgen zijn dat er miljoenen. Probeer dan nog maar eens om vooraan in de rij te komen. Uw bedrijf heeft ook de tijd nodig om te wennen met de nieuwe mogelijkheden van deze specifieke vorm van promotie. Intern zult u al genoeg gesprekstof hebben om de website doeltreffend een groot deel van uw brochures te laten vervangen. Nu is het niet alleen meer een telefonische aanvraag als reactie op uw Direct Mail maar ook een directe e-mail response.

De brochure welke u elk jaar weer met de nieuwe prijzen naar de drukker stuurde moest ook in kwaliteit met kop en schouder uitsteken boven die van de concurrentie. Als het even kon moest die in 6 kleuren worden gedrukt. Als de database was geraadpleegd de etiketten geprint, de kostbare postzegels van tante Post waren geplakt op de bijpassende enveloppen, had uw afdeling reclame even de tijd om op de 2% reacties te wachten op uw geldverslindende inspanning. Als u alleen deze kosten eens bij elkaar telde en een fractie van die kosten aan een goeie Internet Site spendeerde kon u rustig gaan zitten wachten op de door de Site gegenereerde e-mail response

3. Waarom zou ik het maken mijn Home-site uitbesteden, of mijn Web-site laten beheren.

Er zijn zoveel gratis computerprogramma's te vinden waarmee een internet pagina simpel in elkaar te steken is, meestal WYSIWYG en vaak voorzien van de nodige knoppen balken en plaatjes. Als dat al niet genoeg is kun je op Internet duizenden plaatjes, fonts en andere attributen voor deze internet sites downloaden. Met enige zoekkennis zijn freeware programma's te vinden om foto's te retoucheren en graphics te manipuleren. De software om de complete Site naar het internet te uploaden is ook wel gratis te krijgen, misschien zijn zelfs al deze zaken in een bijgeleverde cd rom van een of ander Internet magazine te vinden.

Maar laten we eens eerlijk zijn, het kost heel wat tijd om met al deze programma's om te leren gaan en voordat uw site in de lucht is, gaan er weken voorbij, want alles moet gebeuren in uw kostbare vrije tijd. Dat is de tijd die aan het gezin, de tuin, de vakantie, uw hobby of de woning besteed kan worden. Een simpel rekensommetje leert als snel dat dit ook niet de goedkoopste oplossing is. Als we ervan uitgaan dat uw uurloon begroot wordt op 75.00 per uur en u besteed 2 uren per dag gedurende 6 weken aan deze nieuwe hobby, heeft uw site toch al gauw 6300.00 euro gekost. Of niet soms.

Heb ik het nog niet eens gehad over de rijkelijk gevulde boekenkast die u inmiddels heeft met de laatste uitgaves over de specifieke software. Weliswaar en waardevol bezit maar ook dat kost veel tijd en geld en voordat je het weet zijn al deze boeken verouderd.

4. In mijn bedrijf heb ik wel iemand die deze site voor mij opzet en beheert

Ja ga me nu niet in de maling zitten te nemen, dan heeft u niet goed gelezen wat er bij punt 3 staat. Het enige verschil is dat al deze zaken nu worden afgehandeld onder werktijd. Niet alleen kost dat nu de tijd van deze medewerker maar hij verwacht ook nog enige back-up van u en als het even kan van zijn collega's. Komt dus nog duurder uit. 

 

Het punt is, wij hebben de leerperiode al achter de rug.

 • Uw Site wordt gemaakt in de laatste HTML versie en is zonder problemen zichtbaar in de nieuwste browsers.
 • Graphics design, wij hebben duizenden graphics in voorraad en heel veel goede ideeen. Ook uw eigen ideeen en bedrijfslogo's verwerken wij graag.
 • Uw design voor de webpagina, de vorm van de buttons, de speciale look, kortom de complete opzet van uw pagina zijn bespreekbaar.
 • Search engines behandeling gaat niet alleen via daartoe geëigende programmatuur maar ook in de site voorzien wij de nodige actie voor de zoekopdrachten.
 • Toegevoegde javascript en cgi-files en php passen wij toe om uw Site de juiste interactie te geven. Shopping carts voor uw direct verkoop op het net kunnen wij toevoegen en dat alles voor een lagere prijs dan u elders wordt geoffreerd.
 • Wij doen zaken met partners om uw site te hosten. Wij gebruiken daarvoor Servers bij Top Hosting bedrijven, waarvan wij weten dat zij per dag minimaal hun opslagruimte eenmaal per dag back-uppen. Deze bedrijven zijn niet alleen in Nederland gevestigd maar ook in de USA, Zwitserland en Duitsland
 • Natuurlijk staat na de opdracht uw tijdelijk Site binnen twee werkdagen op het net.
 • Scannen en digitale fotografie is voor u nu onder handbereik. Zo ook scannen van uw oudere dia's en folders. Fotobewerking kunt u bij ons uitbesteden.
 • Wij gebruiken de nieuwste software voor uw design en html pagina's.
 • Wij testen uw site met diverse software, de meest gangbare browsers en in diverse schermgroottes.

En dan de hoofdzaak:

Uw site wordt gemaakt op een manier die u ook in de toekomst de gelegenheid geeft om veranderingen snel door te voeren, Templates en Cascading Stylesheets zijn een vast onderdeel, Flash is mogelijk.

Ook de nieuwe vorm van bloggen kunnen wij voor u in orde maken. vanzelfsprekend zullen wij in overleg met u van een van de gratis diensten gebruik maken. Deze blog zal dan een standaard uiterlijk krijgen. Bij de meeste blogs is het wel mogelijk om een theme te kiezen. Op het door ons aangeboden adres kunt u een van de sites uitkiezen. ---Neem even kontakt op !!--

Over de toekomst van de Webwereld wordt al veel gespeculeerd, in ieder geval is duidelijk dat een goede ondergrond het beste fundament is voor een stevige en duurzame site. Bedenk dat in de archieven van het web uw oude site nog steeds vindbaar is.

 

Wij zijn u graag van dienst.!!

 

Dus als uw Internet presentatie snel, voordelig en functioneel moet zijn of van een selecte kwaliteit met een prachtig design ga dan even naar de contactpagina en stuur mij een berichtje.

Als u alleen een Cyberbrochure wilt plaatsen met logo's en aangepaste graphics of met een van onze medewerkers vrijblijvend van gedachten wilt wisselen over uw project bent u ook van harte welkom.

 

 

 

 

 

 

 

Nu alle Formulieren binnen handbereik.

Een overzicht van de formulieren welke u nodig heeft voor verhuizing of de aanvraag van een domein_naam

Overzicht..