--support-aanbieding

Actie

1. Nu uw eigen site op een server die tot een van de snelste ter wereld mag worden gerekend

• Plaats van de server: Amerika
  • Ruimte op de server 100 MB
  • Extra voorzieningen: sqlserver, php integratie, winkel software, onbeperkt aantal emailadresssen, mail server met voldoende ruimte, ftp server, e.a.
  • Prijs per maand; euro 15.00

2. Website

• Uw eigen website met dynamische scripts (beweging van tekst en beeld ingebouwd) volgens de modellen.
  • Inclusief domein naam aanvraag en DNS server
  • All in: euro 350.00

3. Service overeenkomst

De gangbare prijs van onze service overeenkomst (beheer van de site) bedraagt 27.50 euro per maand. Voor deze onderhoudsovereenkomst voor uw website Actiecode(206) afgesloten in de maanden januari, februari, maart 2006 betaald u nu slechts euro 15.00 per maand.

Let op u kunt ook uw reeds bestaande site aanmelden.

4. Specials

Uw site met ingebouwde database, beschermd met een secure passwoordbeveiliging maken wij graag voor u. Dit maatwerk bespreken wij echter graag vooraf met u.

In de site ingebouwde camara's voor bewakeningsdiensten, Macromedia Flash sites en andere oplossingen maken en ontwerpen wij voor u naar wens.

5. Templates en modellen.

Zelf uw site bouwen maar de voordelen van een voorbewerkte template gebruiken. U kunt nu diverse templates aankopen vanaf 25 euro per stuk.

6. Scripts

Een script gebruiken dat u zelf in uw site kunt verwerken. Grote scriptcataloges met diverse php en cgi scripts tegen aantrekkelijke prijzen.

Let op de scriptprijzen wordt nu een korting gegeven van 30%. De vermelde prijzen zijn bruto !! inclusief btw !!

Alle prijzen voor beheer en ontwerp zijn exclusief BTW